Op zoek naar actie? Ga voor een mountainbike arrangement!

Tijd voor variatie op de standaard kroegavonden met je vrienden? Is het eerstvolgende vrijgezellenfeest nog één groot vraagteken? Of zoek je gewoon een keer iets anders? Dan is een mountainbike arrangement precies wat je nodig hebt. Nee, geen suf rondje door het park, maar een echte mountainbike ervaring waarbij je jezelf kunt uitleven. Voor mannen die niet bang zijn om te zweten en hun grenzen willen verleggen, is dit dé next-level groepsactiviteit.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat maakt zo’n mountainbike arrangement nou écht tof?

Ten eerste, je kunt je arrangement helemaal afstemmen op de groep. Heb je een mix van absolute beginners en ervaren bikers? Geen probleem. Het parcours is zo opgezet dat iedereen in z’n eigen tempo kan rijden, zonder dat iemand zich hoeft te vervelen. Of je nou een stel adrenalinejunkies hebt die de moeilijkste paden willen trotseren, of een groep die het liever iets rustiger aan doet, het kan allemaal.

Voor wie het nóg intensiever wil maken, kun je een mountainbike clinic aan je arrangement toevoegen. Een les waarbij een ervaren instructeur je leert hoe je écht door die bochten moet vliegen. Een clinic tijdens je mountainbike arrangement maakt je rit net wat technischer en uitdagend.

Van vriendenuitje tot vrijgezellenfeest: het kan allemaal

Een mountainbike arrangement is geschikt voor elke gelegenheid. Wil je met je maten een keer wat anders doen dan karten of paintballen? Dit is het. Of misschien ben je op zoek naar een sportieve twist voor dat aanstaande vrijgezellenfeest? Dan scoor je gegarandeerd punten met dit idee. Zelfs voor een bedrijfsuitje is een mountainbike arrangement een winner. Samen sportief bezig zijn versterkt de teamspirit absoluut!

En na al dat fietsen verdien je wel wat lekkers, vind je ook niet? Een mountainbike arrangement is niet compleet zonder goed eten en drinken. Start je avontuur met een punt appeltaart die je oma jaloers zou maken, en eindig met een uitgebreide, luxe barbecue waar zelfs de grootste carnivoor blij van wordt.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over een bierproeverij. Ja, je leest het goed. Wat is er beter dan jezelf belonen met een selectie van de lekkerste biertjes na een dag vol actie? Voor wie écht wil genieten, is een bierproeverij tijdens het mountainbike arrangement een topkeuze. Want laten we eerlijk zijn: na al dat ploeteren verdien je best een koud biertje of twee (of vier, who’s counting?).

Mountainbiken wanneer jij wil

Een ander voordeel? Je zit niet vast aan bepaalde tijden of een vaste indeling. Jij bepaalt wanneer je komt en hoe je mountainbike arrangement eruitziet. Of je nu een intensieve clinic wilt, of gewoon een dag vol plezier en avontuur: je stelt het zelf samen. Zelfs voor een uitje met jouw gezin is dit een aanrader. Kids die energie voor tien hebben? Dat raken ze wel kwijt op dit parcours, terwijl jij lekker je eigen route kiest. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau genieten van een sportieve activiteit!

Op naar je volgende avontuur

Je hebt geen uren voorbereiding nodig voor zo’n mountainbike arrangement. Voor wie het niet kan laten om alvast een kijkje te nemen of meteen wil boeken, vind je hier alle informatie om jouw volgende avontuur vast te leggen. Of het nu gaat om een vriendenuitje, bedrijfsfeest, of een adrenalinevol vrijgezellenfeest, één ding is zeker: je komt vol (sterke) verhalen thuis.

Terug naar Lifestyle & entertainment